Silvia Alcàntara presenta “La casa cantonera” a L’illa dels llibres

Olor de colonia va suposar el debut literari de Silvia Alcantara. Des de la seva publicació ja s’han venut més de 50.000 exemplars.

Més enllà de les vendes, Olor de colònia també  va captivar a la crítica literària, fins al punt de considerar Sílvia Alcàntara com un dels nous valors de la literatura catalana.
Ara, Sílvia Alcàntara deixa enenre el dia a dia d’una colònia tèxtil per presentar-nos La casa  cantonera (Edicions 1984). Es tracta d’una novel·la curta però molt intensa en el seu plantejament. La història arrenca just en el moment del retobament de dues germanes després de 25 anys arran de la mort de la seva mare. A partir d’aquest retrobament apareixen les tensions i les gelosies.
L’acció de la novel·la succeix en tres hores d’una tarda de setembre marcada per una xafogor asfixiant. Aquest clima és perfecte per ambientar i transmetre la tensió existent entre els protagonistes de La casa cantonera.
Un altre qualitat destacable de la novel·la és la barreja constant del temps passat i present , que ajudarà al lector a conèixer els secrets familiars dels seus protagonistes.
140 pàgines intenses que agradaran també als lectors d’olor de Colònia.
Sílvia Alcàntara parla en una entrevista concedida  L’illa dels llibres de la novel·la i de com ha afectat l’èxit d’Olor de colònia.

3 COMENTARIS

  1. He llegit la novel.la i l’he trobat exelent. M’agradat més que Olor de colonia. És eccelent !!

Comments are closed.