Noves històries de La princesa Jasmina.La princesa Jasmina és ofereix noves històries plenes d’aventures i molta acció, ambientades en l’època medieval.

La princesa Jasmine (Estrella polar) és l’hereva del regne de Noordèvia.  A cadascuna de les històries que protagonitza haurà d’enfrontar-se a la seva madrastra Mandràgona, qui vol rebatre-li el tro per donar-lo al seu fill, que és el germanastre de la Jasmina. La princesa Jasmina  rebrà l’ajuda de la seva dama de companyia, Ambra i d’un jove príncep anomenat Malik.
L’autor de La princesa Jasmina és en Bruno Muscat amb l’ajuda de Philippe Sternis amb les il•lustracions.
Els llibres es poden llegir sense seguir l’ordre de publicació i de moment s’han publicat sis històries. Les darreres publicades són: L’illa dels espies i Els ulls malèfics.

nº6
La princesa Jasmina:  L’illa dels espies
La princesa Jasmina acaba d’arribar a Isambre per passar les vacances. Casualment, en Malik, el seu amor, també és a l’illa! Durant una cita, però, el noi li revela la seva veritable identitat. La princesa queda molt trasbalsada. A més, s’assabenta que hi ha un espia del regne enemic a l’illa. Serà en Malik? La Jasmina no ho vol ni pensar…

nº5
La princesa Jasmina:  Els ulls malèfics
La Jasmina està molt nerviosa! Avui per fi es trobarà amb el seu estimat. En Belzèkor, però, té altres plans per a ella: hipnotitza la Jasmina per posar-la en un gran perill! Quan veu que la princesa ha desaparegut, el príncep Malik comença a buscar-la. La trobarà abans no sigui massa tard?

 

nº4
La princesa Jasmina: Presoners del drac
La Mandràgona està maquinant complots terribles per impedir que la Jasmina pugi al tron. Amb el seu estimat príncep Malik, la princesa intentarà ensorrar els seus plans.
La Jasmina està molt inquieta: el Malik fa tres setmanes que ha marxat a una expedició i ha desaparegut a les Muntanyes Negres. La princesa no ho dubta i marxa a buscar el seu estimat acompanyada de la fada Roseta. Quan arriba al puig de l’Infern, descobreix unes petjades. La portaran fins al príncep Malik?

nº3
La princesa Jasmina: La filla del sultà.
El sultà Ali Paixà d’Iskandar i la seva filla Zaida arriben a palau per visitar el rei Igor. També els acompanya en Krodor, un lleó ferotge que protegeix un diamant molt poderós. En Belzekor veu per fi la manera de desempallegar-se per sempre més de la Jasmina. La princesa està en perill, serà capaç d’escapar-se del temible animal?

nº2
La princesa Jasmina: El roser màgic
Per culpa del Belzekor, la Princesa Jasmina ha trencat el roser màgic de la seva mare i tindrà mala sort per sempre més. Només la reina de les fades pot salvar la Jasmina a temps…
La Jasmina és una nena intrèpida i eixerida que sempre vol provar coses noves. A més, és l’hereva del regne de Noordèvia. La seva madrastra, però, està maquinant complots terribles per impedir que pugi al tron. Amb el seu estimat príncep Malik, la princesa Jasmina intentarà ensorrar els seus plans.

nº1
La princesa Jasmina:  L´hereva imprudent
La Jasmina voldria voltar per la ciutat amb la seva fidel amiga Ametista però el seu pare, el rei Igor, no entén perquè no vol carrossa ni escorta. El que la Jasmina no pot imaginar-se són els perills que l’assetgen.
La Jasmina és una nena intrèpida i eixerida que sempre vol provar coses noves. A més, és l’hereva del regne de Noordèvia. La seva madrastra, però, està maquinant complots terribles per impedir que pugi al tron. Amb el seu estimat príncep Malik, la princesa Jasmina intentarà ensorrar els seus plans.