Rocio Bonilla triomfa amb ‘De quin color és un petó?’

Després de la publicació ara fa tres mesos, l’àlbum il·lustrat, continua sumant èxits amb futures edicións als  EUA, Bèlgica, França, Taiwan, Turquia, Corea i la Xina.

quin color es un peto

La protagonista de De quin color és un petó?,  és la Minimoni, una nena una mica trapella a qui li agrada moltíssim pintar, i que està decidida a pintar un petó però primer haurà de  descobrir  quin color tenen.

No sap si  són de color vermell com una deliciosa salsa de tomàquet o de color verd com els cocodrils, però està diposada a descobrir de quin color són els petons.
En aquest viatge a través dels colors bàsics anirem descobrint el que li agrada i el que no a la Minimoni gràcies a unes il·lustracions molt atractives i plenes de color.

Rocio Bonilla va començar  la seva trajectòria professional a través de diverses disciplines com la pintura, el muralisme, la fotografia i la pedagogia fins que finalment es va decantar per l’il·lustració perquè segons confessa, com a mare de tres fills, la fascinen l’univers únic i particular que creen els infants i la seva enorme predisposició a compartir-lo.

Ha publicat  també els àlbums il·lustrats  Cara de pardal i  La muntanya de llibres més alta del món a més d’Els fantasmes no truquen a la porta escrit per  Eulàlia Canal, que està suscitant també l’interès d’editors de diferents països i que és una de les apostes de l’editorial  Animallibres de cara a Sant Jordi