La nova proposta compta amb ingredients de novel·la negra i d’aventures enmig d’una disputa entre bandes pel control de les mines de safirs de Madagascar.

Haurem d’esperar fins a mitjans de gener per llegir la nova novel·la de Marc Pastor. L’escriptor torna tres anys després de la publicació de “L’horror de Rèquiem” (Mai Més). També suposa el retorn de l’escriptor a Grup 62 després del seu debut l’any 2007 amb “Montecristo” (Proa).

“Riu de safirs”(Edicions 62) és la vuitena novel·la de Marc Pastor i està protagonitzada per l’Esmeralda, una dona forta i misteriosa, que és capaç de preveure les morts, i el Tahiri, un policia sense vocació però amb principis, que malda per posar pau entre les bandes rivals que es disputen el control del negoci de les mines de safirs de Madagascar.

Situada a l’any 1998, en un poblet de l’illa de Madagascar enmig del desert quan localitzen un jaciment de safirs. La descoberta ha atret gent d’arreu en una moderna febre d’or i en poc temps Ilakaka s’ha transformat en una ciutat gran i en permanent ebullició. El tinent de la gendarmeria Tahiri és destinat al destacament d’Ilakaka per garantir-ne la seguretat. Però l’arribada d’una dona misteriosa, l’Esmeralda, una estrangera sense passat ni lligams, que és capaç de preveure les morts, trastoca la naturalesa violenta i caòtica d’Ilakaka.

Marc Pastor ha publicat les novel·les Montecristo (2007), La mala dona (2008), L’any de la plaga (2010), Bioko (2013), Farishta (2017), Els àngels em miren (2019) i L’horror de Rèquiem (2021).

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here