Ricard Ruiz i Álex Hinojo són ‘Els Guardians de somnis’

Els autors ens conviden a la terra dels somnis per viure una  novel·la plena d’aventures.

GUARDIANS DE SOMNIS Ricard Ruiz -Alex HinojoOn es guarden els somnis?  És posible que algú pugui arribar a  controlar els nostres somnis?

Ricard Ruiz Garzón i Álex Hinojo  els autors de la primera part de la sèrie ‘Guardians de somnis’ ens ofereixen una narració plena d’aventures i misteris on intentaran donar resposta a aquestes preguntes.

Recomanat a partir de 10 anys, ‘Guardians de somnis. El llibre de Morfeu’ (La Galera) ens descobreix  el  món màgic de la Terra Onírica, un lloc on es guarden tots els somnis.

La protagonista és Serena, una noia d’onze anys que comença a patir malsons i ben aviat descobrirà els plans del Doctor Letàrgic, el pare de la companya de clase Insòmnia, que  vol interferir en els seus somnis i controlar-los.

Si algú arribar a poder controlar els somnis de tota l’humanitat, segurament podria  provocar greus conseqüències per a tot el món.
Per això Serena i els seus amics Vírginia, Simó i Oriol Guardians somnisacompanyats del gat Marmota intentaran que els Doctor no aconsegueixi fer realitat el seu malvat pla, ara que els seus somnis comencen a tenir efecte també en la vida real.

Pedro Rodriguez ha estat l’encarregat de realitzar les il·lustracions de la primera part i aconsegueix acostar-nos encara més a la misteriosa Terra Onírica on es guarden tots els somnis.

Els referents del primer lliuraments segons han comentat els autors són clars La història interminable, Little Nemo  i Alicia al país de les meravelles.
Aquest 2014 es publicarà la segona part amb el títol de ‘El ball del Somnàbul’

«El meu gat diu que tothom somia coses així, que tothom té malsons.  Però jo estic segura que ningú no somia com nosaltres. 
I sí, ho heu llegit bé, he dit «el meu gat». Em dic Serena, tinc onze anys i us vull explicar com els Guardians vam haver de passar tres dies dormint per salvar Terra Onírica.


Encara teniu ganes de somiar?

 

Foto de Marta Calvo

Fotografia dels autors Marta Calvo