L’editorial reivindica l’obra de Lackberg després de l’anunci del gran grup editorial de la publicació al maig de ‘Mujeres que no perdonan’.

Camilla Lackberg continua estan d’actualitat i després de l’anunci de l’editorial Planeta sobre la publicació a principis de maig de Mujeres que no perdonan , l’editorial Maeva, el segell que ha publicat fins ara totes les novetats de l’escriptora sueca, ha qualificat la novetat com una ‘obra menor’ i assegura que continuaran publicant la sèrie de Los crímenes de Fjällbacka en castellà.

‘Mujeres que no perdonan’ és una obra que s’emmarca fora de les sèries de Fjallbäcka i Faye. Es tracta de tres capítols protagonitzats per tres dones, una periodista, una mestressa de casa i una professora que davant d’una situació límit es plantegen sense coneixe’s, el crim perfecte.

Elena Ramírez, directora editorial de Ficció Internacional de Planeta, assegura que Camilla Lackberg ‘’demostra la capacitat de resiliència i de reinvenció de les dones en una conspiració veritablement original, perquè està protagonitzada per persones com nosaltres’’

Per la seva banda l’editorial Maeva, hores després de l’anunci de Planeta ha publicat un comunicat on especifica que  ‘Arran de la nota de premsa que el Grupo Planeta ha difós als mitjans de comunicació sobre la publicació d’una novel·la de Camilla Läckberg, des d’Edicions MAEVA volem puntualitzar que es tracta d’una obra menor de l’autora sueca composta per tres relats.’’  Maeva afirma que l’editorial ‘continuarà sent l’editorial en castellà de tota la sèrie dels crims de Fjällbacka, el lliurament dels quals núm. 11 està en preparació i la publicació de la qual es planeja a partir de 2022.”

Maeva també ha anunciat que l’any vinent publicaran un nou lliurament de la sèrie de Faye.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here