‘Perduda’ de Gillian Flynn arrassa al cinema

La novel·la de l’escriptora nord-americana adaptada al cinema  per David Fincher recapta més de 38 milions de dolars a la cartellera dels Estats Units  en els primers dies.

Gone_Girl

Si la novel·la  es va convertir en un best-seller, tot apunta a que  l’adaptació cinematográfica pot seguir el mateix camí.
La mateixa escriptora ha escrit el guió de la pel·lícula protagonitzada per Ben Affleck, interpretant el paper de Nick Dunne, principal sospitós de la desaparició de la seva dona Amy.

Els girs argumentals brillants i  una història ben construida  són alguns dels arguments destacables de  de la tercera novel·la de  Gillian Flynn.

perdudaPerduda ens mostra  la tensa relació de la parella, just en el moment que es troba  celebrant el  cinquè aniversari del seu matrimoni.
L’encantadora i perfecta parella , després d’haver viscut els primers anys de casats a Nova York, amb una bona posició social i econòmica, tornen a la ciutat d’origen d’en Nick, North Carthage a la riba del Mississipí, per cuidar de la mare malalta.
Tots dos han perdut la feina, i esdevenen un matrimoni vingut a menys, no només en la part econòmica, sinó principalment en la part més íntima i personal de la parella.

Cada any per l’aniversari de boda,  l’Amy (Rosamund Pike), prepara un joc de pistes que anomena  ’La cacera del tresor’, on el  seu marit ha de desxifrar una sèrie d’enigmes fins a arribar al premi final.
Aquest any tot és diferent, i Amy despareix sense deixar rastre, però a la casa hi ha senyals de lluita i a l’exterior, tot un seguit de pistes que condueixen al suposat regal d’aniversari.
A partir d’aquest moment s’inicia una investigació policíal però el cas es convertirà ràpidament en mediàtic, amb l’impuls d’internet, els realities televisius i una activa comunitat veïnal, on tots apunten a  en Nick com a principal sospitòs de la desaparició i assassinat de la seva dona.

La pel·lícula s’etrena a les cartelleres catalanes el 10 d’octubre.

Tráiler de ‘Perdida’