El col·lectiu ‘’Llegir en Català” a la Fira de Frankfurt amb la voluntat de promoure la traducció dels seus autors

Llegir en Català ha editat per primera vegada un catàleg específic de “Foreign Rights”, on  recomanen una vintena dels títols més significatius  de les darreres novetats.

llegir en catala frankfurtEl col·lectiu que aplega  adiverses editorials independents catalanes arriba a la La Frankfurt Buchmesse, la principal cita anual del món del llibre, amb l’objectiu de difondre i aconseguir vendre els drets de les seves obres.
Laura Huerga, editora de Raig Verd, és la persona encarregada de defensar les obres seleccionades a Frankfurt i Ilya Pérdigo, editor d’Alrevés/Crims.cat, serà l’encarregat de promoure els autors de Llegir en Català en el mes de  desembre a Guadalajara, Mèxic.

A més del catàleg, l’associació Llegir en Català ha creat un apartat específic per a la venda de  drets estrangers al seu nou web.
Entre els autors seleccionats es troben  Mònica Batet, Pep Beltran, Jaume Benavente, Lluís Bosch, Enric Bou, Lluís Calvo, Esperança Camps, Maiol de Gràcia Clotet, Mercè Foradada, Sebastià Jovani, Albert Juvany, Empar Marco, Ramon Monton, Jordi Morell, Antoni Real, Manel de la Rosa, Víctor Sabaté, Xavi Sarrià, David Segarra, Joan Todó i  Josep Torrent.

L’associació d’editorials independents està formada per Alrevés/Crims.cat, Edicions del  Periscopi, Edicions Saldonar, Editorial Meteora, El Gall Editor, L’Avenç, Llibres del Delicte, Raig  Verd Editorial i Sembra Llibres.