L’olor del mal, el retorn de Lluïsa Forrellad.

L’olor de mal
Lluïsa Forrellad
Angle editorial
384 pàgines.

Lluïsa Forrellad va guanyar l’any 1953 el Premi Nadal amb la novel·la Siempre en capilla amb només 26 anys.

Cinc anys després de la publicació de la novel.la va desaparèixer del panorama literari. La popularitat la va deixar esgotada i no va ser fins l‘any 2006 quan va publicar la segona novel·la sota el títol de Foc latent.
Malgrat no publicar res durant gairebé cinquanta anys, Forrellad va seguir escrivint i ara Angle editorial va editant les novel·les que l’autora catalana guardava en el seu calaix.

L’olor del mal, és la cinquena novel·la publicada per Lluïsa Forrellad i està situada a la Roma dels anys cinquanta i ens oferex un retrat de Itàlia de l’època.
Després de vuit anys rondant per Europa, el 20 de juliol de 1951 Fausto Trani torna a Roma.
La ciutat s’està recuperant de les ferides de la Segona Guerra Mundial, un període en què Trani va muntar festes, complots i tripijocs per a nazis, feixistes, monàrquics i partisans i finalment va deixar enemics en tots els bàndols. Ara, el seu retorn coincideix amb el brutal assassinat d’un professor de francès. Els seus alumnes, tots del més alt nivell social, i el mateix Fausto Trani, s’hi veuran involucrats.

L’olor del mal ens ofereix una història amb  assassinats, pederàstia, premsa sensacionalista, prostitució, alta aristocràcia, tràfic de drogues i identitats falses

3 COMENTARIS

  1. M’he estrenat amb la Lluisa Forrallad amb aquesta novel.la, i la trobo exqusita. Continuaré llegint-la, és un plaer

Comments are closed.