La promesa de Jordi Molist

Promet-me que seràs lliure
Jordi Molist
Columna /Temas de hoy
768 pàgines.

Situada en el segle XV , Jordi Molist ens ofereix una novel•la històrica a Promet-me que seràs lliure.

Promet-me que seràs lliure arrenca l’any 1448 quan la població de Llafranc pateix un atac pirata.
En Ramon Serra defensant la seva família de l’atac, és ferit de mort, i veu con la seva filla i la seva dona són segrestades. Abans de morir li fa prometre al seu fill que farà tot el possible per ser lliure. Aquest viatge en busca de la llibertat el portarà a fer un recorregut per Barcelona, Sardenya, Sicília, Nàpols,Gènova i Roma. L’amor als llibres i la seva feina en una llibreria de Barcelona el convertirà en el més gran llibreter de la Roma dels Borgia.
Buscar la llibertat, venjar la mort del seu pare i la seva passió pels llibres són els ingredients que fan moure la història que ara ens presenta Jordi Molist L’autor ha publicat fins ara novel•les històriques ambientades a l’època medieval, com ja va fer amb El anillo i La reina oculta. Promet-me que seràs lliure no és una excepció, malgrat que Catalunya sortia de l’època mitjana, en d’altres indrets com Itàlia ja havia arribat el Renaixement.
El protagonista de la novel•la viurà fets importants de l’època com el descobriment d’Amèrica, l’expulsió dels jueus o l’invenció de l’impremta.

Vols llegir els primers capítols? Clica en aquest enllaç

1 COMENTARI

Comments are closed.