L’escriptora polonesa tenia previst participar en el CCCB el 7 de març.


L’escriptora Olga Tokarczuk havia de participar el 7 de març en una conversa sobre la seva trajectòria literària amb l’escriptora i traductora Marta Rebón al CCCB. L’editorial Rata que ha publicat en català l’obra ‘Cos’ ha emès un comunicat on especifica que la Premi Nobel de Literatura ‘s’ha vist obligada a anul·lar el seu viatge a Espanya per raons personals’ anul·lant també les seves visites i compromisos a Madrid el 10 de març i Sant Sebastià el 13 de març.

L’obra de l’escriptora i activista Olga Tokarczuk destaca per la seva narrativa imaginativa que combina relats autobiogràfics amb fragments de novel·la històrica i reflexió filosòfica.
Traduïda a més de trenta llengües, la seva obra compta amb nou novel·les, tres col·leccions de relats curts i una col·lecció de poesia.

Sobre l’obra de la Premi Nobel destaquen els títols L’ànima perduda (Thule, 2019), Un lloc anomenat Antany (Proa, 2001; Anagrama, 2020),Sobre los huesos de los muertos (Siruela, 2016) o Les Livres de Jakób (Noir sur Blanc, 2018), llibre pel qual li van concedir el premi Nike l’any 2015, el més alt reconeixement de la literatura polonesa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here