Nova edició de la Fira Internacional del llibre Liber

Més de 450 editorials  i empreses  del sector editorial estaran presents en la  XXX Fira Internacional del Llibre Liber del 3 al 5 d’octubre a Barcelona.

La Fira de Barcelona de Montjuïc  serà  l’escenari de la fira exclusiva per a professionals del sector del llibre i aplegarà a representants de 15 països, entre ells Paraguai, el pais convidat d’aquesta edició.

El futur del llibre digital,  a mes Conferències, tallers i taules rodones dedicades a la promoció i el debat sobre la indústria editorial..

A Liber tambe s’analitzaran les tendències del sector i el canvi de model de negoci i les noves oportunitats que aquest representa,des del ‘boom’ de l’audoedició fins al preu de l”ebook’.

Homenatge a l’editor català Pablo Zendrera.
La Fira Internacional del Llibre i la Federació de Gremis d’Editors d’Espanya (FGEE) retran un homenatge a  l’editor català, Pablo Zendrera Tomás, de 88 anys.
Zendrera rebrà l’Homenatge Liber 2012  en reconeixement a la seva dilatada trajectòria al món de l’edició.
Durant gairebé cinc dècades  va estar al capdavant d’Editorial Joventut. Actualment presideix  el Grup Zendrera, format per les editorials Noray, Zendrera Zariquiey i Sirpus, que dirigeixen tres dels seus fills.
El lliurament del guardó tindrà lloc el dijous, 4 d’octubre, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.

 

Liber serà inaugurat oficialment el 2 d’octubre pel ministre d’Educació, Cultura i Esport, José Ignacio Wert, i la ministra de Cultura del Paraguai, Gracieña Bartolozzi, que estaran acompanyats pel conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell.