La sèrie basada en el bestseller de Joël Dicker s’estrena el 2 de novembre.

La sèrie de televisió consta de 10 episodis dirigits pel prestigiós director de cinema francès Jean-Jacques Annaud (‘En busca del fuego’, ‘El oso’, ‘El amante’ o ‘El nombre de la rosa’.
MGM Television s’encarrega de la producció i amb guió de Lyn Greene i Richard Levine.

L’actor Patrick Dempsey (Anatomia de Grey) protagonitza la sèrie fent el paper de Harry Quebert i Ben Schnetzer interpretarà al jove escriptor Marcus Goldman.
Colm Feore, Josh Close, Matt Frewer i Wayne Knight completen el repartiment de la sèrie que s’estrena aquest 2 de novembre amb un doble capítol a #0 i cada setmana s’estrenarà un nou episodi que estarà disponible sota demanada.

Jean-Jacques Annaud debuta en el terreny de les sèries televisives amb el repte d’aconseguir el mateix efecte que va captivar als milions de lectors de la novel·la.

Fotografia publicada al Facebook de Jöel Dicker

Joël Dicker publicava l’any 2012 la novel·la ‘La veritat sobre el cas Harry Quebert’ i ràpidament va convertir-se en un dels autors del moment. La seva fórmula basada en una novel·la ben escrita i amb un ritme frenètic va aconseguir captivar a molts lectors d’arreu del món que van descobrir les històries de Harry Quebert i Marcus Goldman.

L’ARGUMENT DE LA NOVEL·LA

‘La veritat sobre el cas Harry Quebert’ ens situa en un petit poble d’Aurora a New Hampshire per presentar-nos a Marcus Goldman, un jove escriptor d’èxit que no aconsegueix la suficient inspiració per escriure una segona novel·la. Goldman decideix veure al seu mestre i escriptor Harry Quebert per trobar la inspiració necessària per escriure la novel·la.
Quan arriba al poble, hi descobrirà que Quebert ha estat acusat d’assassinat després d’aparèixer en el seu jardí el cadàver d’una jove anomenada Nola que va desaparèixer fa una trentena d’anys. Marcus Goldman descobrirà que el professor va mantenir una relació amb la menor anys enrere, però malgrat tot confia en la seva innocència i decideix investigar pel seu compte. Goldman veurà ben aviat com el cas Quebert podria ser un bon argument per la seva futura novel·la.
La relació entre alumne i mestre, l’amor entre una jove de 15 anys i un home de 35 i la radiografia de la societat americana amb una certa crítica, centren bona part de l’argument de la novel·la.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here