L’escriptor, periodista i guionista de televisió ha mort d’un atac de cor als 72 anys segons ha anunciat la seva agència literària.

El gran èxit literari de Nicholas Evans va ser la novel·la ‘L’home que parlava als cavalls a cau d’orella’. Anys més tard, a l’any 1998,  Robert Redford a dirigir  la pel·lícula del mateix nom, que ell mateix va protagonitzar al costat de Kristin Scott ThomasSam Neill  i Scarlett Johansson . Després arribarien títols com  “Terra de llops” (1998), “A través del foc” (1999), “Quan l’abisme separa” (2005) i “L’home que volia ser valent” (2010).

Nicholas Evans va ser periodista, escriptor, productor de cinema i televisió i novel·lista. Va néixer l’any 1950 en Bromsgrove, Worcestershire, Anglaterra. Va treballar com a reporter per a la premsa escrita i per a la televisió. La seva primera novel·la, ‘L’home que parlava als cavalls a cau d’orella’ va convertir-se en un bestellser.  La novel·la narra el moment quan un accident trunca la idíl·lica relació entre una nena i el seu cavall. La mare haurà de recórrer a un home molt especial, de qui es diu que posseeix poders per a comunicar-se amb els cavalls i sanar el seu esperit.  La solidaritat entre les persones, l’harmonia amb la naturalesa i la força dels sentiments són el motor de la novel·la. Les novel·les d’Evans han venut 22 milions d’exemplars a tot el món.

Nicholas Evans va morir el 9 d’agost, perpo fins avui, 15 d’agost,  no s’ha comunicat oficialment la seva mort.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here