Prats, ja va rebre el guardó de literatura infantil i juvenil l’any 2014 amb ‘Hachiko. El gos que esperava’.
‘Una història d’aprenentatge i amistat’ així ha definit Lluís Prats la seva novel·la. ‘Estimat monstre’ és una història protagonitzada per Gabriel un jove afectat per una malaltia que l’ha fet créixer desproporcionadament fins a arribar als 2,70 d’alçada i pesar uns 300 quilos.

Un jove esmirriat i tartamut anomenat Abel entra a casa d’en Gabriel i descobreix que en la casa no s’hi amaga cap monstre i estableix una relació d’amistat que s’anirà enfortint amb el temps.

El Gabriel ajudarà a l’Abel a vèncer les seves pors i li farà descobrir que res és impossible i que tots els somnis es poden complir. El que no sap l’Abel és que el Gabriel també oculta un secret que li ha impedit poder sortir al carrer durant els darrers vint-i-cinc anys.

Els nens del poble creuen que en aquella casa hi viu un monstre, però L’Abel hi descobreix ‘ una persona amb una riquesa interior sensacional que ajudarà a l’Abel molts dels problemes amb els quals es va trobant, entre ells el de l’assetjament escolar’.

‘Estimat monstre’ retrata que ‘la solitud davant de problemes que han afectat als dos protagonistes com l’assetjament escolar se soluciona amb la unió i la força’

Lluís Prats és autor de ‘Hachiko. El gos que esperava’, ‘Com caçar un alienígena’ o Kambirí de Lampedusa.

La Galera publicarà ‘Estimat monstre’ el 19 de març.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here