Lindsey Davis abandona Roma per escriure sobre la guerra civil anglesa a ‘Rebeldes y traidores’.

Després de 25 anys ambientant les seues novel·les a l’antiga Roma acompanyada del detectiu Marco Didio Falco, l’escriptora anglesa  sorprèn amb una novel·la de més de mil pàgines sobre la guerra civil anglesa i la revolució de Cromwell.

Lindsey Davis  novel·la les guerres civils angleses que van succeir als regnes d’Anglaterra, Escòcia i Irlanda durant els anys 1639-1651.
El judici del reu Carles I i l’exili del seu fill Carles II, el naixement de Commonwealth i l’etapa del protectorat sota el govern Cromwell són els moments destacats de ‘Rebeldes y traidores’
Lindsey Davis focalitza la novel·la en els personatges de Juliana Lovell, dona d’un reialista i Gideon Jukes, un parlamentari convençut  per mostrar les dues visions de la història.

Lindsey Davis presentarà la novel·la el 23 de febrer a les 19:30 a la Casa del llibre de Passeig de Gràcia.


Lindsey Davis  un nou repte literari després de publicar vint llibres sobre l’investigador romà Marco Didio Falco.

Lindsey Davis va estudiar Literatura Anglesa a la Universitat d’Oxford. Després d’escriure amb pseudònim algunes novel·les romàntiques, va saltar a la fama com a autora d’originals novel·les històriques i l’obra més notable és l’investigador privat Marco Didio Falco, que ha guanyat molts lectors des de la seva creació amb unes històries que barrejen l’acció, el thriller i l’humor.

L’any 1889, l’escriptora Lindsay Davies creava el personatge del detectiu romà Marco Didio Falco. La Plata de britània era la seva carta de presentació i fins ara s’han publicat una vintena de novel·les amb títols com Una Virgen de más, Un cadáver en los baños, El mito de Júpiter, Las Saturnales o Nèmesis, la darrera obra.

Situades al segle I d. de C en l’època de Vespasià, l’escriptora anglesa ha sabut recrear una bona trama històrica on descobreix al lector el dia a dia a l’antic Imperi Romà. Mitjançant a lògica i els seus contactes, el detectiu  Didio Falco anirà resolen les seves investigacions.
Lindsey Davis ha aconseguit guardons com l’Ellis Peters Historical Dagger 1998, el Premi Sherlok 1999 i el Premio de Honor de Novela Histórica Ciudad de Zaragoza 2009.