Penguin Random House publicarà a l’abril “CUCHILLO: Meditaciones después de un intento de asesinato”.

 Haurem d’esperar al 18 d’abril de l’any vinent per llegir les noves memòries de l’escriptor Salman Rushdie. A “CUCHILLO: Meditaciones después de un intento de asesinato”, Rushdie narra com va sobreviure a l’intent d’assassinat que va patir el 12 de agosto de 2022.

L’escriptor recorda que ‘Vaig sentir la necessitat d’escriure aquest llibre: una manera de processar el succeït i de respondre a la violència amb art’. L’obra segons informa l’editorial Penguin Random House “és una meditació poderosa, profundament personal i, en última instància, edificant sobre la vida, la pèrdua, l’amor, el poder de l’art, la cerca de la força per a seguir endavant – i per a aixecar-se de nou”.

Per la seva banda Nihar Malaviya, Director General de Penguin Random House afirma “és un llibre mordaç i un recordatori del poder de les paraules per a donar sentit a l’impensable. Ens sentim honrats de publicar-ho i sorpresos per la determinació de Salman de narrar la seva història i de tornar al treball que estima”.

Salman Rushdie ha viscut amenaçat per estat islàmic  amb la fàtua impulsada l’aiatol·là Khomeini, l’any 1989, on el condemnaven a mort per la publicació d’”Els versos satànics”.
L’any 2022 va sobreviure a un atac després de ser apunyalat diverses vegades a l’escenari quan celebrava  un acte, a la població de Chautauqua (Nova York).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here