L’elefant Mainú i l’amistat, nou llibre infantil adaptat a la llengua de signes catalana

Mainu07
La col·lecció Ginjoler reuneix una proposta molt interessant i que val la pena recordar i fomentar. Aquesta col•lecció compta amb contes adaptats a la llengua de signes catalana.

La col·lecció Ginjoler volen apropar amb aquests contes  als nens i nenes oients la llengua de signes catalana i alhora oferir materials adaptats per als nens i nenes sords. El text original de cada conte va acompanyat d’una adaptació al català signat, un sistema de comunicació que utilitza el vocabulari de la llengua de signes catalana (LSC) amb l’estructura de la llengua oral.
Cada llibre inclou un DVD, com a material d’acompanyament, amb la representació del conte seguint l’estructura pura de la llengua de signes catalana (LSC). L’editorial El Cep i la Nansa publica aquests llibres adaptats.

L'elefant Mainú i l'amistatEl darrer títol publicat, s’anomena  L’elefant Mainú i l’amistat de Montserrat Balada Herrera i il·lustracions dÒscar Julve.
Aquest títol és  el dissetè  d’aquesta col·lecció que és accessible a tots els nens i nenes, tant sords com oients, ja que el text va acompanyat de la traducció en sistema bimodal.
La història d’en Mainú  educa en valors com l’amistat i la solidaritat on el protagonista  ha decidit a buscar la felicitat.
L’elefant Mainú i l’amistat  (Cep i la Nansa edicions) inclou un DVD, on un intèrpret explica la història d’en Mainú en llengua de signes catalana. Trobaràs, també, vocabulari i la cançó tradicional catalana “L’elefant”.