Durant molts anys la sèrie ‘Elige tu pròpia aventura’ va captivar a diverses generacions de lectors que animats a escollir la continuació de la narració, van trobar en els llibres de la sèrie un gran enteniment.

Ideats i creats per l’escriptor, R. A. Montgomery ràpidament i gràcies a l’èxit dels llibres van aparèixer imitacions i es va fe popular la definició d’aquestes aventures com a llibrejocs. El lector era qui capitanejava l’aventura i les seves decisions en el moment d’escollir diverses opcions per poder continuar la narració feien que la història fos totalment diferent.

Ara l’editorial RBA-Molino ha publicat els dos primers títols ‘Viaje submarino’ i ‘Más allá del espacio’, gràcies a una edició renovada amb nous dissenys, traduccions i il·lustracions.

L’autor d’aquesta col·lecció de ficció interactiva, R. A. Montgomery, va escriure i va publicar el primer llibre –Viatge submarí- l’any 1976. Tres anys més tard, l’editorial Bantam Books va tornar a publicar-ho juntament amb altres cinc llibres de la sèrie ja titulada ‘Elige tu pròpia aventura’.

La sèrie va ser traduïda a 38 llengües i es calcula que es van vendre més de 250 milions d’exemplars entre 1980 i 1990.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here