L’esdeveniment literari es traslladarà a Moll de la Fusta de Barcelona i redueix el nombre de dies

La cita literària del llibre en català se celebrarà enguany del 9 al 13 de setembre i de manera excepcional l’esdeveniment es trasllada al Moll de la Fusta de Barcelona, una ubicació que permetrà aplicar totes les mesures de seguretat. I garantir tots els protocols sanitaris.

La comissió organitzadora de La Setmana, que presideix l’editor Joan Carles Girbés per primer cop, tenia clar que la 38a edició s’havia de celebrar.
Els organitzadors, l’Ajuntament de Barcelona i Generalitat de Catalunya ha resolt uns dels dubtes d’aquesta edició especial com trobar un emplaçament adequat davant de la nova normativa.

La Setmana manté les dates tradicionals (al voltant de l’11 de setembre), tot i
reduir-ne el nombre de dies: els mòduls d’editorials, llibreries i revistes estaran presents al Moll de la Fusta de Barcelona físicament entre dimecres 9 i diumenge 13 de setembre.

El programa d’activitats també tindrà un format nou: es combinaran les propostes presencials amb una programació en línia que es podrà seguir des de qualsevol punt del territori i que permetrà arribar a més públic d’arreu del país. Seran activitats on hi participaran autors i editors i altres protagonistes del sector del llibre en català.

Des de La Setmana asseguren que es mantindrà el lliurament del Premi Trajectòria, un reconeixement que des de l’any 1997 es lliura a destacats professionals de la cultura catalana.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here