La llibretera Fe Fernández de la llibreria ‘L’Espolsada’ premiada en la Nit de l’Edició.

foto: Ramon Ferrandis / El 9 Nou

La llibretera Fe Fernández premiada com a emprenedora per la fórmula d’èxit de L’Espolsada.

 El guardó, que atorga la Cambra del Llibre, reconeix el mèrit d’haver tirat endavant el “somni” de crear una llibreria a Les Franqueses del Vallès amb una fórmula d’èxit. Fernández ha sabut en pocs anys donar a conèixer la seva llibreria i crear al seu voltant una comunitat de lectors i clients fidels engegant iniciatives com els clubs de lectura.
La llibreria L’Espolsada, rep aquest nom en moti d’un ball local de festa major. Situada a la plaça del mateix nom de Les Franqueses del Vallès, és l’única que té aquest municipi del Vallès Oriental. L’Espolsada va obrir les seves portes l’any 2007 després que Fe Fernández, llicenciada en Traducció i Interpretació es quedés a l’atur i decidís fer realitat el seu somni de fer-se llibretera capitalitzant la prestació Ara aquell somni i la tasca feta durant aquests anys l’han fet mereixedora d’aquest premi.
El premi l’ha rebut durant la 26a Nit de l’Edició que organitza el Gremi d’Editors de Catalunya en un acte que ha comptat amb la presència del president de la Generalitat, Artur Mas.