La Generalitat de Catalunya ha informat al Gremi de Llibreters de Catalunya que no es modificarà la Resolució actualment en vigor.

La Cambra del Llibre de Catalunya es mostra decebuda per la manca de credibilitat del Govern de la Generalitat i donarà suport perquè el llibre mantingui el paper essencial a la vida dels ciutadans.

La presidenta del Gremi Maria Carme Ferrer ha mantingut reunions amb la Generalitat cada dia demanant una modificació a les restriccions i poder obrir les llibreries els caps de setmana. Les llibreries, amb les noves restriccions de la Generalitat  no tenen consideració de bé essencial, tot i l’Acord de Govern sobre l’essencialitat de la cultura, de manera que s’obliga a tancar el cap de setmana.

En el comunicat asseguren que senten una  “profunda preocupació per la manca de credibilitat del Govern de  la Generalitat” perquè ha demostrat “incoherència respecte a la resolució del 22 de setembre que declarava la cultura bé essencial”- La Cambra del Llibre assegura que “continuarà lluitant perquè el llibre mantingui el paper essencial a la vida dels ciutadans”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here