‘La Barcelona invisible’ que ens permetrà descobrir llocs de la ciutat de Barcelona

Els periodistes Aureli Vázquez i Inma Santos ens volen fer descobrir indrets pocs coneguts de la ciutat.

Darrerament les editorials han apostat i força per una sèrie de llibres com  ‘1001 curiositats de Barcelona’, ‘Els secrets dels carrers de Barcelona’ o Fantasmes de Barcelona, que ens ofereixen rutes per la ciutat de Barcelona.

Ara els periodistes Aureli Vázquez i Inma Santos ens volen fer descobrir La Barcelona invisible (Robin Book, 2012).

Segurament que moltes passejades per la ciutat i molta documentació a les seves espatlles extreta en bona part de biblioteques i arxius permeten al lector gaudir d’una guía molt interessant on trobarà dades i curiositats de la ciutat de Barcelona.

Indrets que encara avui en dia es poden visitar si li dediquem una part del nostre temps i que per la majoria de ciutadans ha passat desapercebuda.
Molts pocs segurament saben que Barcelona va tenir tres places de toros, que sota l’edifici d’El Corte Inglés de la Diagonal va exisitir una presó entre els anys 1936-1955.

La Barcelona invisible també ens descobreix que la tercera reproducció original de l’estàtua de la llibertat del S.XIX que hi ha en el món, està al número 26 del Passeig de Sant Joan  de Barcelona i més concretament  a la biblioteca  maçònica privada Arús.

També i gràcies a La Barcelona invisible podrem descobrir que l’església de Santa Maria del Mar hi ha gravat un escut del FC Barcelona.

Només cal observar i seguir les indicacions de  La Barcelona invisible per descobrir curiositats de la ciutat. i les més de 70 propostes recopilades.

El Llibre i un  calçat còmode ens permetran que aquesta Barcelona invisible que fa referència la guia, es converteixi en visible.

 

Podeu visitar el bloc del llibre: http://labarcelonainvisible.blogspot.com.es/

1 COMENTARI

Comments are closed.