Oksa Pollock i el bosc dels perduts.

Segona novel·la de la sèrie de la jove maga Oksa Pollock.

Després de la primera novel·la, l’editorial Columna publica Oksa Pollock i el bosc dels perduts, on en Gus, el millor amic de l’Oksa, ha desaparegut, i ella farà tot el possible per trobar-lo.

Les autores de les aventures d’Oksa Pollcok són, Anne Plichota i Cendrine Wolf, dues bibliotecàries que van decidir autofinançar-se l’edició de la novel•la perquè no trobaven cap editorial interessada en la seva publicació.  El boca a orella dels seus fans va començar a funcionar a través dels seus blogs i fòrums a internet.

Els seguidors van escriure cartes demostrant la seva indignació perquè cap editorial es mostrava interessada en publicar-la. I va anar tal les nombroses cartes de protestes dels seus seguidors als mitjans francesos, que les editorials no tinguessin interès per aquest llibre, que la revista Nouvel Observateur es va fer ressò d’aquesta indignació publicant les cartes i un article sobre aquest nou fenomen, la Pollockmanía.

La repercussió mediàtica va ser tal que l’editorial XO va acabar adquirint els drets mundials d’aquesta novel•la que ara ja s’ha convertit en un fenòmen mundial.

 

Ara a Oksa Pollock i el bosc dels perduts intentarà trobar al seu amic Gus que ha desparegut. L’únic que l’Oksa és capaç de trobar és el seu mòbil al terra d’una aula. Dins dels fitxers d’imatges hi troba una fotografia d’una dona estranyament familiar.