El 12 de setembre surt a la venda la novel·la ‘Una columna de foc’

 Només a Espanya la xifra de vendes supera els sis milions d’exemplars venuts. Per Ken Follet es tracta del millor llibre que ha escrit ‘’sobretot perquè el públic van gaudir molt i el més curiós és que molts editors no volien que el publiqués perquè volien que continues amb les històries de suspens’. L’escriptor va creure en el projecte perquè ‘estava convençut que funcionaria perquè podia escriure una història entretinguda i amb els anys s’han venut vint-i-tres milions d’exemplars i encara avui en dia hi ha nous lectors.’’

L’any 1558 els conflictes religiosos que sacsegen Kingsbridge s’han convertit en un obstacle insuperable per a l’amor entre en Ned Willard i la Margery Fitzgerald. Quan Elisabet I arriba al tron d’Anglaterra, tot Europa se li gira en contra i la jove reina decideix crear el primer servei secret amb la missió que l’adverteixi de qualsevol intriga o invasió. Al llarg de mig segle turbulent, en Ned lluitarà per estar amb la Margery mentre lidera el petit grup de valerosos agents secrets, que s’acabaran convertint en el fonament del poder de la reina… i en la matèria d’un captivador thriller històric d’espionatge.

Follet publicaria l’any 2007, la segona part amb el títol d’’Un món sense fi’ ambientada a la mateixa ciutat de Kingsbridge però 200 anys més tard i amb els descendents de la primera novel·la com a protagonistes i amb el rerefons de la Pesta Negra, que va aniquilar a la meitat de la població europea.

Follet tancarà la trilogia amb una nova historia que publicarà el 12 de setembre amb el títol d’’Una columna de foc’  i està ambientada al segle XVI.

Ken Follet anunciava l’any 2016 a Sevilla, ciutat on transcorre un part de la nova novel·la,que ‘Una columna de foc’ ‘es tracta d’una història d’espies ambientada al segle XVI i part de l’acció transcorre en aquesta ciutat. He visitat el Real Alcázar, el Museu Naval i, per descomptat, la Catedral”.
La història s’emmarca en el pròsper i convuls regnat d’Isabel I d’Anglaterra i, igual que en les dues obres anteriors, se situa en part a la ciutat fictícia de Kingsbridge, segons va informar l’autor.

Coincidint amb la publicació al setembre de la nova novel·la de Ken Follet, l’editorial presenta dues noves edicions d’Els pilars de la terra i nova coberta també per la novel·la ‘Un mundo sin fin’.

Penguin Random Hause Grupo Editorial serà el responsable de la publicació en castellà a Espanya i  l’Amèrica Llatina. L’edició en català  català, sortirà sota el segell de Rosa dels Vents.