Josep Maria Fonalleras, Carles Camps i Mercè Ibarz, Premi Crítica Serra d’Or 2014

També ha estat guardonada Dolors Udina per la traducció  de ‘La senyora de Dalloway’, de Virginia Woolf.

critica serra d'orL’abat de Montserrat Josep Maria Soler i el conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell han lliurat els premis organitzats per la revista Serra d’Or, és el més antic i un dels més prestigiosos de Catalunya. No té dotació econòmica i els guardonats reben la distinció d’una serreta d’or de solapa.

L’escriptor i articulista Josep Maria Fonalleras, ha rebut el premi en la categoria de Novel·la per la seva obra ‘Climent’  el poeta Carles Camps ha estat premiat per ‘L’oració total’, i Mercè  Ibarz ha aconseguit el de Narració per ‘Vine com estàs’.

Antònia Tayadella ha guanyat el d’Estudis Literaris per ‘Sobre la literatura del segle XIX’, i Dolors Udina ha aconseguit el de Traducció per ‘La senyora de Dalloway’, de Virginia Woolf.

En l’àmbit de Literatura infantil i juvenil, ‘Salvador Espriu’, de Pep Molist i il·lustració de Jordi Vila Delclòs, premi Crítica Serra d’Or infantil i  Pau Joan Hernández amb  ‘La balada del funicular miner’, i M.Carmen Bernal i Carme Rubio amb ‘Tant de gust de conèixer-lo, senyor…’ premi Crítica d’Or en l`ambit juvenil.