Ja tenim guanyadors del sorteig de la novel·la ‘Desig de xocolata’ de Care Santos

Consulta la llista de guanyadors.

desig-de-xocolata Care Santos

L’illa dels llibres gràcies al  Grup 62 ha  sortejat 3 exemplars de la novel·la ‘Desig de xocolata’ de Care Santos.

Desig de xocolata  (Planeta) és la història de tres dones que viuen en tres èpoques diferents  i que els uneix una xocolatera de porcellana blanca des del moment en què es trenca fins a la seva fabricació.
Per aquest motiu Desig de xocolata ens trasllada en un primer moment a la Barcelona actual per anar viatjant en el temps fins arribar al segle XVIII fent un recorregut per la tradició xocolatera de la ciutat de Barcelona.

Per poder participar en el sorteig calia respondre a la pregunta: Amb qui i per què compatiries una tassa de xocolata?

Els guanyadors són:
Llúcia Roman, Beatriz Silván i Xaver Zanuy

Les respostes dels guanyadors han estat:

Llúcia Roman: Compartiria una tassa de xocolata amb la meva filla Mireia de 16 anys, l’única
que tinc, perquè tenim molta complicitat i m’encanta compartir estones i moments  amb ella. Seria un dels moments per compartir inquietuts i pensaments tot  assaborint una temptació que intentem dosificar.

Beatriz Silván: Amb qui? Doncs el primer que he pensar és que la compartiria amb algun escriptor dels que m’agraden, per poder tenir una conversa  interessant (no hi ha res millor que una conversa interessant al voltant d’una xocolata calenta!) i vist el concurs que és, doncs amb la Care Santos. Em va agradar tant la seva novel·la “Habitacions tancades”, que tinc moltes ganes de llegir aquesta nova. Li preguntaria com escriu, en qui s’inspira, com li surt tan bé lligar les històries de generacions, amb tan bona estructura …

Xavier Zanuy: Amb moltes persones compartiria una bona tassa de xocolata… tot depèn del  moment… Segurament amb la parella la compartiria d’una manera especial,  xocolata escampada per damunt dels cossos per poder anar degustant conjuntament  amb el seu cos. Amb amics un bon berenar de xocolata amb xurros no estaria gens  malament, per explicar-nos les darreres anècdotes, riure i compartir bons  moments. Fins i tot amb el menys amic una bona tassa de xocolata podria fer  acostar posicions.
Hi ha persones però que ni les restes d’una tassa de  xocolata els donaria… oi Sr. Wert, Rajoi, Gallardon,… No se la mereixen.