Ja tenim els guanyadors del concurs ‘Ha tornat’ de Timur Vermes

Consulta la llista de guanyadors.
timur-vermes
Gràcies a l’editorial Columna,  L’illa dels llibres ha sortejat 3 exemplars en català  de la novel·la Ha tornat  de Timur Vermes.

Per optar en el sorteig s’havia de respondre a la pregunta:  Quin personatge històric t’agradaria  que tornès i per què?

Els guanyadors són:  Xènia Costa, Marcel Bosch Georgina Farré .
Les seves respostes han estat:
Xènia Costa:  Elizabeth I d’Anglaterra perquè, des de la seva condició femenina, va saber capitanejar un país que després del trencament amb el Vaticà, conxorxes internes per obtenir el poder, males collites i un brot de pesta anava directament a la deriva, però que va ressorgir esdevenint la potència naval més important de l’època i no acotant-se enfront cap altre Estat.

Marcel Bosch:
  M’agradaria que tornés Antonio de Villarroel. Havent llegit Victus, l’home em desperta simpatia. Crec que en aquest moment de la història que ens ha tocat viure hi podria tenir un paper molt rellevant

Georgina Farré :
  sobre la pregunta quin personatge històric m’agradaria que tornès, doncs penso que indiscutiblement Mahatma Gandi, pels seus valors, per la seva senzillesa, per la no-violencia, per tot allò d’ell que ens manca en aquest món.

 

ha-tornat-9