Ja tenim els guanyadors de les 6 novel·les de Mari Jungstedt.

Consulta la llista dels sis guanyadors del nou llibre de l’escriptora sueca.

Coincidint amb la publicació del  6è misteri a l’illa de Gotland de l’escriptora sueca Mari Jungstedt,  L’illa dels llibres gràcies a les editorials Maeva i Columna ha  sortejat 6 exemplars de  La falsa sonrisa/ El fals somriure.

Per poder participar els lectors de L’illa dels llibres havien de respondre a la pregunta

Què et provoca un somriure fals?


Els guanyadors són:
Anna Casadesús
: Em provoca un fals somriure el plaer d’un bon cafè d’un dilluns al matí. Sembla un moment de felicitat, però no; és dilluns

Roger Martín: Les típiques converses incòmodes a l’ascensor.

Bea Bustos: A mi em provoca un somriure ben fals la meva veïna del cinquè quan em tanca la porta de la porteria als nassos, sabent que estic darrere seu, i quan l’enxampo a l’ascensor diu: ai, perdona, no t’havia vist…

Anna Castells: una gran mentida.

Montserrat Morera: El regal de Nadal que cada any em fa la meva cunyada…

Paqui Molina: A mi me provoca una sonrisa muy falsa y de tristeza escuchar ciertos comentarios en el momento de crisis económica que estamos viviendo. Reir para no llorar.

 

Podeu consultar la resta de respostes a : https://www.illadelsllibres.com/index.php/2012/10/18/sortegem-6-novelles-de-mari-jungstedt/