Isabel Clara Simó denuncia el tràfic sexual de nenes a ‘Un tros de cel’.

Un tros de  cel denúncia el tràfic de persones i en concret al tràfic sexual de nenes a través de la mirada d’una joxe xinesa.

Isabel Clara Simó feia molt de temps que volia abordar en una novel·la qüestions referents als abusos sexuals a menors. Per fer-ho segons ha comentat l’escriptora nomès tenia dues vies; la pederàstia o bé el tràfic sexual de menors.

Isabel Clara-Simó  s’ha submergit dins la pell d’una jove xinesa que veu com els seus pares la venen a una xarxa de prostitució com a esclava. El seu proxeneta li promet la llibertat  als 18 anys si abans fa tot el que li digui.
Un tros de cel arrenca en el moment que la Wing compleix els 18 anys i espera que el seu proxeneta compleixi amb la seva promesa.

 

 Són les dotze de la nit. Segons el seu DNI falsificat, Wing ja és major d’edat. Quan era una nena, va arribar amb vaixell amb altres menors que també havien estat venudes com a esclaves i abocades a la prostitució. A València, les exòtiques són moda i els serveis de Wing són molt requerits. Però el seu proxeneta sempre li ha promès que en fer 18 anys serà lliure. I ara ha arribat el moment, està decidida a recuperar el control de la seua vida i té un pla per a fer-ho.

Ara amb 18 anys, Wing, haurà  d’enfrontar-se al seu destí i lluitar per una vida digna. Malgrat la duresa del testimoni  de la jove xinesa que un cop recuperada la llibertat decideix venjar-se de la seva família i torna a viatjar a Hong Kong.

Un tros de cel també vol transmetre  esperança i transmetre el missatge que  si lluitem, podem aconseguir la llibertat desitjada.

Isabel Clara-Simó és una de les escriptores més destacades en llengua catalana. Destaquen els títols: És quan miro que hi veig clar, Ídols,  La salvatge,  El meu germà Pol, La innocent, entre d’altres.

1 COMENTARI

Comments are closed.