‘Inferno’ de Dan Brown arribarà a les pantalles de cinema el 2015

Tom Hanks repetirà com a Robert Langdon.

tom-hanks-langdon
El 18 de desembre de 2015 és la data escollida per l’estrena de l’adaptació cinematográfica de la nova novel·la de Dan Brown.
La companyia Sony ha anunciat el retorn de Langdon a la gran pantalla de la mà de l’actor Tom Hanks i el director  Ron Howard
L’encarregat del guió serà David Koepp que ja havia adaptat les anteriors novel·les de Dan Brown.

Les adaptacions d’ ’El codi Da Vinci’ i ‘Àngels i Dimonis’  han recaptat uns 1.240 milions de dòlars a nivell mundial.
Inferno arribarà al cinema molt abans que l’anterior novel·la de la sèrie  ‘El símbol perdut’, de momento  sense data d’estrena.

La Divina Comèdia inspira a ‘Inferno’
Dan Brown infernoLa novel·la ‘Inferno’ està ambientada a Itàlia i gira al voltant d’una de La Divina Comèdia de Dante
La novel·la es situa al cor d’Itàlia, on el catedràtic de simbologia de Harvard Robert Langdon es veu arrossegat a un món terrorífic al voltant d’una de les obres mestres de la literatura més imperibles i misterioses de la història: l’Infern de Dante.

Amb aquest teló de fons, Langdon s’enfronta a un adversari esgarrifós i ha de bregar amb una enginyosa endevinalla en un escenari d’art clàssic, passadissos secrets i ciència futurista. Recolzant-se en l’obscur poema èpic de Dante, Langdon, en una cursa contra rellotge, cerca respostes i persones de confiança abans que el món canviï irrevocablement.

20.000 exemplars venuts en català
‘Inferno’ és la sisena novel·la de Dan Brown  i la quarta de la sèrie protagonitzada per Robert Langdon.

Publicada  simultàniament a Espanya, Llatinoamèrica, la Gran Bretanya, els Estats Units i el Canadà, amb tiratges milionaris: quatre milions d’exemplars en anglès i un milió en castellà. En català,  Empúries va posar a la venda 25.000 exemplars en la primera edició dels quals ja n’ha venut uns 20.000 exemplars segons fonts de l’editorial.