Ildefonso Falcones publicarà a finals d’agost la segona part de ‘La catedral del mar’

Amb el títol d’Els hereus de la terra’ la novel·la es publicarà el 31 d’agost d’aquest any.

falconesLa nova novel·la de l’escriptor i advocat Ildefonso Falcones portarà per títol Els hereus de la terra i continua la història iniciada amb ‘La Catedral del mar’.

La novel·la també es publicarà en format digital i simultàniament en català per Rosa dels Vents segons ha informat l’editorial.

Els hereus de la terra ens situa de nou en la Barcelona del segle XIV, tres anys després del final de ‘La catedral del mar’. Hugo Llor, un orfe de 12 anys, treballa en les Drassanes gràcies a la generositat d’Arnau Estanyol, qui ha pres al noi sota la seva protecció. Però els seus somnis de convertir-se en constructor de vaixells es donaran de cara contra una realitat dura i despietada quan la família Puig, enemiga del seu mentor, aprofiti la seva posició davant el nou rei per executar la seva anhelada venjança. A partir d’aquest moment, la vida d’Hugo oscil·la entre la lleialtat a la família Estanyol i la necessitat de sobreviure en una ciutat injusta amb els pobres. Obligat a abandonar el barri de la Ribera, busca treball al costat de Mahir, un jueu que li ensenya els secrets del món del vi i descobreix la passió per la terra.