Organitzada per l’AILA (Asociación Ibérica de Librerías Anticuarias), reuneix una vintena d’expositors, la majoria d’altres ciutats d’Espanya, però també llibreters.

el born FIRA LLIBRELa fira suposa una oportunitat pels amants del llibre antic, que poden fullejar i comprar joies editorials tan destacades com la primera versió de luxe del Quixot, datat del segle XVIII, i que arriba de la mà de la Librería Pontes de Madrid, o una edició de L’arbre de la ciència de Ramon Llull que presenten els antiquaris dels Llibres de Tirant.

L’objectiu de l’esdeveniment és “aconseguir que la ciutat de Barcelona tingui el seu nom al curs internacional de fira de llibreries antiquàries i que estigui a l’altura de qualsevol ciutat d’Europa”, com ha assegurat el president de la fira, Albert Obradors.

La Fira Internacional del Llibre Antic inagurada aquets dijous a la Sala Casanova, del Born Centre de Cultura i Memòria compta amb una àmplia representació de col·leccionistes de llibres antics i llibreters especialitzats en llibres antics del nostre país i també de gran renom internacional com els responsables de la Librairie Chamonal, de París, i de la Robert Frew Ltd., de Londres.

Com a valor afegit el dissabte 11 de juny, d’11.30 a 15h, tindrà lloc la taxació gratuïta de llibres antics pels millors especialistes del sector perquè le spersones Els interessades puguin descobrir els valor que tenen les seves rareses editorials, gràcies als coneixements dels professionals de l’antiquària, tenint en compte aspectes com la tipografia, la qualitat del paper o la singularitat de l’exemplar.