L’il·lustrador català va col·laborar lamb l’actriu i cantant il·lustrant el llibre “Liv On”.

“La cantant i actriu Olivia Newton-John ja descansa per sempre. He tingut la sort de poder conèixer-la i treballar conjuntament. Era una dona molt generosa. La seva veu ens continuarà acompanyant.”, això s’ha volgut acomiadar l’il·lustrador Ignasi Blanch de la cantant i actriu Olivia Newton John.

Blach, qualifica la col·laboració amb Olivia Newton John en el llibre il·lustrat “Liv on” com una “Una experiència preciosa”. Es tractava d’un emotiu llibre il·lustrat que va formar part de The LIV ON Project, un projecte creat per Olivia Newton-John, Beth Nielsen Chapman i Amy Sky amb el desig de transformar el seu dol personal en sanació a través de la música.

 

“Saber que no estem sols és molt important en el nostre viatge”, deia un dels fragments del llibre que Ignasi Blanch a saber acompanyar amb les seves acurades il·lustracions que van captivar a la mateixa cantant i actriu. Un bon acompanyament de les lletres de les cançons escrites per la protagonista de “Grease”.

L’editorial Flamboyant es va encarregar de la publicació del llibre en català i castellà.
Els drets d’autor derivats de la venda del llibre, més part dels beneficis de l’editorial, van destinats a la investigació contra el càncer a través del centre d’investigació The Olivia Newton-John Cancer Wellness & Research Centre.

 

Olivia Newton-John ha mort als 73 anys. Durant trenta anys va lluitar contra el càncer de mama i a través de la seva música va contribuí a sensibilitzar sobre aquest tema. A més d’actriu i cantant va ser una activista amb campanyes de sensibilització sobre el càncer. “Liv On”, és un bon exemple.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here