‘Historia de un canalla’ la nova novel·la de Julia Navarro

Plaza&Janés publicarà el nou títol de l’escriptora el 10 de febrer

HISTORIA DE UN CANALLA JULIA NAVARROLa nova novel·la de Júlia Navarro, ‘Historia de un canalla’ suposa un canvi de registre respecte a les anteriors novel·les. Plaza&Janés en castellà i Rosa dels Vents en català seran les editorials encarregades de la publicació que també arribarà a Amèria Llatina i Estats Units amb una primera edició de 300.000 exemplars. Pel que fa als  Estats Units es publicarà en castellà el mes de març i anglès a finals d’octubre de 2016.

Segons ha informat l’editorial ‘’Historia de un canalla’ és una implacable indagació de la condició humana que reflecteix amb mestratge l’ambició, la cobdícia i l’egoisme de l’ésser humà’’.
La novel·la és la més psicològica de les que ha escrit fins ara i està ambientada entre Nova York i Londres, amb un parell de breus incursions a Espanya.

La trama se sustenta sobre dos eixos com a teló de fons: el món de la comunicació i el de la política. Les ombres del poder, els fils que es mouen per aconseguir els objectius polítics a qualsevol preu i la relació de dependència entre el periodisme i la política.
Thomas Spencer narra els moments que li van portar a triomfar com a publicista i assessor d’imatge, des dels anys vuitanta fins a l’actualitat, descriu els tèrbols mecanismes dels quals se serveix el poder, així com el sofisticat escenari que les grans fortunes i els mitjans de comunicació posen al servei dels polítics, en ocasions simples actors en una representació escrita per uns altres.’’

Julia Navarro ha publicat cinc novel·les La Hermandad de la Sábana Santa, La Biblia de barro,  La sangre de los inocentes, Dime quién soy i  Dispara, yo ya estoy muerto.