Guanyadors del Concurs ‘Primavera, estiu, etcètera’ de Marta Rojals.

L’illa dels llibres ha  sortejat 5 exemplars de la novel·la gràcies a l’editorial La Magrana

‘Primavera estiu etcètera’ va suposar el debut de l’escriptora Marta Rojals. Un any després de la seva publicació encara continua sumant lectors i bones crítiques. 

Per aconseguir un exemplar de la novel·la els lectors de L’illa dels llibres havien de completar la frase

Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè…………
Entre tots els participants s’han sortejat les 5 novel·les i els guanyadors són:

José Ramón Coll
Marcel·la López
Eva Batlle
Albert Catala
Anna Gorina.

 

Les respostes dels guanyadors:

José Ramón Coll: Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè………… el vaig llegir en un exemplar de la Biblioteca i mi vaig veure tant reflectit, que el voldria regalar als meus fills per ajudar.los a entendre la meva infantesa i la vida dels pobles de catalunya, encara que jo soc de un poblet de Lleida tant el parlar com les situacions son tal i com jo les he viscudes.

Marcel·la López Perquè no conec a l’autora i tinc curiositat- Perquè he llegit les opinions dels lectors i m’ha entrat curiositat
Perquè visc en un poble petit on la gent també és molt curiosa i m’ha entrat més curiositat!
I perquè una obra com aquesta d’una autora com aquesta és mareix un espai a la meva petita gran biblioteca!

Eva Batlle: Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè un vent gèlid d’hivern em va llevar les fulles de tons càlids de tardor i ansio un nou retorn de la meva primavera, estiu…

Albert Català: Vaig regalar-li a la meva germana un exemplar el passat Nadal. És Arquitecte i l’acaba de deixar el novio…vaig pensar que era un llibre fet a mida per ella, que el devoraria i tot seguit un servidor el podria disfrutar. El que no vaig pensar es que la meva germana un llibre li pot durar un any!!en fi, amb aquest concurs potser podeu fer més curta la meva agonia. =)

Anna Gorina: Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè m’agradaria arribar a la tardor a través de les seves paraules!

Podeu llegir la resta de respostes rebudes en aquest enllaç. Sortegem 5 exemplars de ‘Primavera, estiu, etcètera’ de Marta Rojals.