La Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona ha fet l’anunci dels títols més prestats entre els seus usuaris durant el primer trimestres de 2021.

El primer títol de la trilogia de Juan Gómez-Jurado, “La reina roja”, és el llibre més prestat Barcelona durant el primer trimestre de l’any. En segona posició una de les revelacions del darrer any “Canto jo i la muntanya balla” d’Irene Solà i en tercera posició la preqüela de la trilogia de Baztán de Dolores Redondo, “La cara norte del corazón”.

La llista també inclou el préstec de llibres electrònics, encapçalada per  “Boulder” d’Eva Baltasar seguida de l’obra “El fill del xofer” de Jordi Amat i “El colibrí” de Sandro Veronesi.

En novel·la juvenil continua imparable el longseller  “Wonder” de R. J. Palacio, seguida de  “Mentida” de Care Santos i en tercer lloc “Invisible” d’Eloy Moreno.

En poesia, destaca “Sense el dolor no hauríem estimat: antologia personal de Joan Margarit”, el segon i el tercer lloc l’ocupen Antologia de poesia catalana: “Nova tria” i “El Cor quiet”.

El conte infantil per a nens de 0 a 5 anys de més seguit ha estat “De què fa gust la lluna?”; per a nens de 6 a 9 anys, “Arriba el Sr. Flat!”; i per als nens de 10 a 12 anys “Hotel Winterhouse”.

El còmic d’adults més prestat ha estat “My hero acadèmia” de Kōhei Horikoshi; mentre que el còmic infantil més demanat ha estat “Naruto” de Masashi Kishimoto.