Gerònimo Stilton, el musical marxa de gira!.

L’espectacle musical  basat en les històries de Gerònimo Stilton ha estat tot un èxit amb més de 50.000 espectadors al Teatre Condal.

Ara l’espectacle  que finalitzarà les seves representacions el 27 de març a Barcelona, farà una gira per diverses poblacions catalanes entre setembre i novembre.
Però Gerònimo Stilton el musical també es presentarà al Teatre de La Latina de Madrid, a finals d’aquest any i s’estrenarà  a ciutats com Lisboa o Beirut.
Gerònimo Stilton el musical ha estat dirigit per  Àngel Llàcer amb guió d’Enric Llort, música de Manu Guix i coreografía de Pedro del Rey. El musical recull principalment les històries del primer llibre del Regne de la fantasia i compatarà amb els actors; Marc Pociello, Enric Cambray, Lloll Bertran, Anna Ferran, Enric Boixadera, Diana Roig, Maria Cirici i Óscar Jarque.

Gerònimo Stilton: garantia d’èxit.
L’escriptora italiana Elisabetta Damila creadora de les aventures de Stilton, ha sabut captar l’atenció dels lectors entre 9 i 14 anys amb unes històries molt amenes i també molt visuals. Geronimo Stilton ha ajudat a molts joves a descobrir el plaer per la lectura, i aquest és sense cap mena de dubte el gran llegat de Stilton.
Geronimo Stilton és el director del diari L’Eco Rosegador i en el seu temps lliure, Stilton col·lecciona antigues crostes de formatge parmesà del segle XVIII i juga al golf, però el seu passatemps preferit és explicar contes al seu nebot Benjamí.
En català s’han venut més d’un milió d’exemplars.