La periodista i escriptora ha estat enguany, la pregonera de Sant Jordi.

El pati del Palau de la Virreina ha tornar a ser l’escenari del tradicional esmorzar de Sant Jordi ofert per L’Ajuntament de Barcelona, sota el paraigües de Ciutat de la Literatura UNESCO, conjuntament amb el Gremi d’Editors de Catalunya, el Gremi de Llibreters, l’Associació d’Escriptors en llengua Catalana (AELC), l’Associació Col·legial d’escriptors de Catalunya (ACEC), l’Associació d’Editors en Llengua Catalana i el PEN Català.

La trobada ha comptat amb la presència d’editors, editores, escriptors, escriptores, periodistes, representants dels diferents gremis i de les diferents associacions d’escriptors i escriptores.

L’Alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la pregonera de Sant Jordi, Gemma Ruiz han ofert els discursos.  L’escriptora i periodista autora del darrer Pemi Sant Jordi per ‘Les nostres mares, ha reivindicat la festa de Sant Jordi  assegurant que “Sant Jordi és la festa més ben parida de la capa de la terra”.

A l’esmozar han assistit  escriptors  escriptores com Maria Carme Roca, Eduard Marquez, Anna Manso, Carlota Gurt, Jordi Cabré, Melcior Comes, Sebastià Portell,  Ponç Pons, David Trueba, Carlos Zanón, Julià Guillamon, Víctor del Árbol, Vicenç Llorca  i Gemma Ruiz.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here