Fins el 2 d’octubre La Fira del llibre d’Ocasió Antic i Modern a Barcelona

El Passeig de Gràcia acull la 60ª edició de la Fira

Un any més el Gremi de Llibreters de Vell de Catalunya organitza la Fira del llibre d’Ocasió Antic i Modern a Barcelona. El Passeig de Gràcia acollirà al voltant de 100.000 llibres repartits entre els diversos estands de la Plaça de Catalunya al carrer Consell de Cent.

Aquest any per celebrar els 60 anys de vida s’ha renovat el mobiliari dels estands. Un dels objectius principals de la FIRA DEL LLIBRE D’OCASIÓ ANTIC I MODERN és augmentar la visibilitat pública de les llibreries de vell, unes grans desconegudes del públic en general. Com explica el president del Gremi de Llibreters de Vell de Catalunya i també de La FIRA, Albert Obradors, “encara hi ha moltes persones que no han entrat mai a una llibreria de vell o d’ocasió, per això una de les nostres principals preocupacions és buscar fórmules que facin que els lectors i els amants dels llibres les visitin.

El pintor i dibuixant Perico Pastor és l’artista que ha creat el cartell de l’edició d’enguany i l’escriptor, Màrius Serra rebrà l’homenatge dels llibreters de vell i serà l’encarregat de llegir el pregó.
L’exposició monogràfica  d’aquest any oferirà un repàs dels 60 anys de Fira del Llibre i es podran veure els cartells de la fira.

Una Fira solidària
La Fira també comptarà amb la quarta edició d’El  Punt de Reciclatge, El llibre solidari en benefici d’un projecte educatiu d’UNICEF a  Mali. El Punt està situat a la cruïlla de Passeig de Gràcia amb Gran Via de les Corts Catalanes on tothom podrà donar els llibres que ja no vulgui. Aquests llibres es tornaran a posar a la venda immediatament, en el mateix lloc, amb preus simbòlics que estaran entre 1 i 5 euros. La totalitat dels diners recaptats es  destinarà al programa “Escoles per a l’Àfrica”

Horaris:
Laborables de 10.00 a 21.00 hores, ininterrompudament
Festius d’11.00 a 21.00 hores, ininterrompudament