Onze autors i autores reconeguts de LIJ han format part de l’onze titular de les lletres catalanes que han participat en la campanya ‘Lletres al camp!’ organitzada pel Barça amb col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes.

Fotografia de Germán Parga FCB

El president Josep Maria Bartomeu acompanyat de la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs han rebut als escriptors que enguany han estat guardonats amb premis de literatura infantil i juvenil en llengua catalana.

L’equip de la campanya ‘Lletres, al Camp!‘ d’enguany ha estat format pels escriptors Alejandro Palomas, Un fill (Premi Protagonista ClijClat); Anna Manso, Amics monstruosos (Premi Atrapallibres); Salvador Macip i Ricard Ruiz Garzón, coautors d’Herba negra (Premi Ramon Muntaner); Gisela Pou, La noia de la mitjanit (Premi Crítica Serra d’Or Juvenil); Maite Carranza, La pel·lícula de la vida (Premi Vaixell de Vapor); Joan Antoni Martín Piñol, Sentinels (Premi Joaquim Ruyra); Halil Bárcena, Històries de Nasrudín (Premi Crítica Serra d’Or. Àlbum il·lustrat); Bel Olid, Viure amb la Hilda (Premi Destino Apel·les Mestres); Jaume Cela, El meu pare és una pissarra (Premi Barcanova de literatura infantil) i Carles Cano, El desbaratat conte dels fesols màgics (Premi Vicenç Silvestre).

‘Selfie’ de grup – Laura Borràs

Els 11 escriptors han estat convidats a veure el partit F.C.Barcelona – Reial Societat des de la Llotja d’honor de l’estadi i han cedit un exemplar de cada llibre per a la biblioteca de la Masia del FC Barcelona.

A més als accessos del Camp Nou s’han distribuït més de 20.000 punts de llibre editats especialment per a l’ocasió i que apleguen frases dels onze autors al voltant del món del futbol, el Barça i la literatura. Durant el partit s’han projectat les frases dels autors en el marcador de l’estadi.