Èxit de la Setmana del Llibre en Català.

La Setmana del Llibre en Català tanca amb 70.000 visitants, xifra similar a la de l’any passat.
‘Jo confesso’ de Jaume Cabré ha estat el llibre més venut.

Més de 100  activitats programades al voltant del llibre han complementat una nova edició de la Setmana del Llibre en Català al Parc de la Ciutadella. Les activitats més destacades han estat  els sopars literaris, les rotondes de la paraula,  i les adreçades  al públic infantil i juvenil.

Organitzada per l’Associació d’Editors en Llengua Catalana (AELLC) aquest  any s’ha volgut crear la Ciutat de la Lectura. Per aquest motiu l’organització ha optat per una construcció reutilitzable i innovadora feta sobre una base de paviment de palets de fusta.

Durant la Setmana del llibre en català, l’escriptor Joaquim Carbó ha rebut el Premi Trajectòria. Carbó és autor de més de 130 llibres on destaquen   ‘La casa sota la sorra’ i ‘La colla dels deu’.

Albert Pèlach, president de la Setmana del Llibre en Català, explica: “hem donat un important pas endavant i hem innovat, la valoració és positiva, alhora veiem que tenim reptes per seguir millorant, principalment aspectes qualitatius i que donin satisfacció al lector més exigent”. Pèlach ha volgut agrair especialment als llibreters i expositors la seva participació i implicació en l’èxit de La Setmana.

La Setmana ja prepara la propera edició que comptarà amb més expositors i  activitats per celebrar els 30 anys de la SLC.

Enllaços destacats: 

Entrevista: Albert Pèlach, president de La Setmana del Llibre en Català.

Entrevista: Joaquim Carbó parla de la seva trajectòria literària.

Jaume Cabré presenta ‘Jo confesso’