L’autor conegut pels programes televisius “Està passant”, “Bricoheroes” o el programa radiofònic “El búnquer” publicarà  “Estructures profundes” una nova novel·la ambientada en una societat distòpica i amb una forta crítica social.

No és la primera novel·la que publica Jair Domíguez, autor de “Segui vora el foc”, “Perímetre”, ‘Hawaii Meteor’ i  “Jesucrist era marica i altres contes”.

L’editorial Columna publicarà la novel·la “Estructures profundes” l’1 de setembre. Amb l’estil habitual de l’escriptor i presentador, l’acció transcorre  en una ciutat arrasada pel canvi climàtic i les desigualtats socials.

El protagonista és en Jordi que malviu fent de fumigador. El producte que fa servir segurament és tòxic però ningú no ho sap ben bé, i en qualsevol cas, té sort de no haver de treballar als pous, on als quaranta anys ja et jubilen perquè puguis morir tranquil·lament a casa, entre vòmits i dolors terribles de tanta radioactivitat que has engolit a la feina. En Jordi va vivint amb les seves inseguretats i paranoies, que comparteix amb els companys de feina, tan desgraciats com ell. O més. Malgrat tot, pot ser que hi hagi un punt d’esperança de poder canviar la seva sort? És lícit tenir el somni d’una vida digna?

Les respostes a les preguntes les trobarem a “Estructures profundes”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here