Aquest any a L’Illa dels Llibres hem preguntat a autors i autores quina és la seva definició sobre Sant Jordi.

Empar Moliner, Coia Valls i Lolita Bosch

L’escriptora Care Santos, habitual de Sant Jordi destaca que és “nostre, festa i meravella”. Per la seva banda Empar Moliner, recent Premi Ramon Llull assegura que és “alegria i miracle”, Carlos Zanón, autor de “Love song” afirma que Sant Jordi és “Llibre i il·lusió” i per Martí Gironell “il·lusió i efervescència”.

Carlos Zanón

Carlota Gurt, que ha debutat signant la seva primera novel·la “Sola”,  Sant Jordi és “amor i llibres”.

L’escriptora Coia Valls, autora de “L’alquímia de la vida” recorda que és “l’alegria del coneixement” i per la pregonera del Sant Jordi 2022, Imma Monsó és “un gran èxit de màrqueting”.

Imma Monsó

L’autor de best-sellers Javier Castillo assegura que és una “festa absoluta” i per a Eva Baltasar un “miracle”.

Per Joan Sala, director de l’editorial Comanegra “és la millor festa del món” i Gemma Lienas una “festa entusiasta i catalana”.

Lolita Bosch ens ofereix una definició més clàssica i assegura que és “llibres i roses” i per Mar Bosch, autora de “L’edat dels vius” és  “festa i més festa”.

Mar Bosch i Martí Gironell

La il·lustradora Pilarín Bayés és un “esclat d’autenticitat” i per l’escriptor Rafel Nadal “és la festa de la vida”. El científic Salvador Macip no es perd cap Sant Jordi i destaca “l’entusiasme d’estar al carrer” i precisament Vicenç Villatoro també destaca el fet de la festa al carrer definit el Sant Jordi com “carrer i diversitat”.

Pilarín Bayés

Per l’autor de novel·les històriques Santiago Posteguillo, Sant Jordi és la festa de la lectura i el flamant nou president de l’AELC, Sebastià Portell és “festa i retrobament”.

Santiago Posteguillo

El dramaturg i darrer Premi Sant Jordi, Sergi Belbel destaca que és “cultura i bellesa” i per l’escriptor i fotògraf Xulio Ricardo Trigo, és “un raig de llum”

Sergi Belbel


Montse Barderi
, autora de “La vida autentica” assegura que és “vida i lletres”, l’escriptor Vicenç Llorca “civilitat i amor” i el periodista i escriptor Rafel Nadal “és la festa de la vida.

Rafel Nadal

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here