Entrevista: Laurent Gounelle; L’home que volia ser feliç


L’escriptor francès parla a L’illa dels llibres de l’èxit de les seves novel·les L’home que volia ser feliç i No me n’aniré sense dir-te on vaig.

La barreja de novel•la i llibre d’autoajuda que ens proposa l’escriptor francès Laurent Gounelle ha captivat a lectors d’arreu del món. De moment ha publicat dues novel•les L’home que volia ser feliç (Columna/Maeva) i No me n’aniré sense dir-te on vaig (Columna/Planeta).

Les dues novel·les són fruit de les experiències i coneixements que Laurent Gounelle ha anat adquirint de les seves trobades amb els millors especialistes sobre psicología i la superació personal del món. De fet, Gounelle va deixar la seva feina perquè no li omplia el suficient i no era feliç. Va ser llavors quan va començar un viatge arreu del món i bona part del resultat de les experìences i coneixements adquirits els ha volgut abocar a les seves novel•les. Segurament bona part de l’èxit de les seves històries es deuen als missatges que l’escriptor francés va deixant al lector.

Laurent Gounelle parla a L’illa dels llibres de la seva filosofía de vida,de la felicitat i dels missatges de les seves novel•les. També ens avança la notícia de l’adaptació cinematográfica de L’home que volia ser feliç i l’argument de la seva tercera novel•la.

Agraïments a Daniela Fraschetti per la traducció.

1 COMENTARI

  1. Com m’agradat aquest llibre! Un regalet per mirar la vida amb unes ulleres de color alegria!

Comments are closed.