Torna El Capitán Trueno.


El Capitán Trueno
va ser creat  l’any 1956 pel guionista català Víctor Mora  i el dibuixant valencià Ambròs.

El Capitan Trueno ha tornat i ho fa per la porta gran amb l’estrena de la pel·lícula Capitán Trueno y el Santo Grial i la publicació d’un  nou  còmic ‘Atlàntida’.

Antonio Hernández signa l’adaptació cinematogràfica del còmic de Victor Mora que compta amb un repartiment  format per  Sergio Peris-Mencheta, Natasha Yarovenko, Manuel Martínez i Gary Piquer.
El popular Capitán Trueno viatja a Palestina per participar en una croada. Allà coneix en una masmorra el moribund Juan de Ribera. Aquest li encarrega una missió: que torni el Sant Grial a terres cristianes. Acompanyat pels seus fidels Crispín i Goliat i també de la princesa vikinga Sigfrid, Trueno haurà de custodiar el preuat calze.

I coincidint amb l’estrena de la pel·lícula, Ediciones B ha publicat un nou álbum de les aventures d’El Capitán Trueno. En aquesta ocasió Ricard Ferrándiz  signa les il·lustracions i el text per segon cop, després d’El último combate’ (2010).
A ‘Atlántida’, Trueno i  Sigrid reben un missatge durant els preparatius de la seva boda que els portarà a la misteriosa Atlàntida.
La pel·lícula i el còmic  recuperen un clàssic que durant molt de temps es va convertir en tot un referent.

1 COMENTARI

Comments are closed.