Entrevista amb Daniel Glattauer, autor de Contra el vent del nord.

Daniel Glattauer és un dels escriptors del moment. Les novel·les Contra el vent del nord  i Cada Set onades  (La Campana /Alfaguara) han estat tot un èxit.

La història d’amor entre l’Emmi Rothner i en Leo Leike i la seva relació via correu electrònic ha estat una de les històries més llegides dels darrers messos.Enamorar-se perdudament per correu electrònic malgrat no haver-se vist mai, sembla ser que ha agradat i força.
A Contra el vent del nord, l’Emmi Rothner vol donar de baixa una subscripció però s’equivoca d’adreça i envia un e-mail a un desconegut, un tal Leo Leike. El receptor li fa veure, educadament, el seu error. L’Emmi s’excusa i, a poc a poc, creix un diàleg només per e-mail entre tots dos on apareixeran tot tipus de sentiments.
A Cada set onades en Leo Leike torna de Boston després de gairebé un any. A casa l’esperen els missatges de l’Emmi Rothner. Tots dos s’adonen que els seus sentiments encara són vius. Potser s’haurien de trobar d’una vegada. Però en Leo té una altra parella i l’Emmi continua casada.Ara les editorials  han publicat la segona part, on Daniel Glattauer preteix la mateixa fòrmula.

L’illa dels llibres us ofereix una entrevista amb Daniel Glatauer on ens parla de les dues novel·les. el seu procès de creació i dels personatges de les novel·les.

                            

2 COMENTARIS

  1. […] Després de l’èxit de les novel•les Contra el vent del nord i Cada set onades, l’editorial Punto de lectura publica una de les primeres novel•les de l’escriptor Daniel Glattauer. ‘La huella de un beso’ és el títol de la novel•la protagonitzada per Maxi Katrin i el gos Kurt. En Max vol escapar de la rutina, els traumes, el nadal i volar a les Maldives, però no sap a qui deixar el seu gos Kurt quan estigui de vacances. Per una altre banda, la Katrin busca un pretext per no passar el seu 30 aniversari amb els seus pares, que no entenen com és possible que la filla perfecta segueixi soltera i sense compromís. El seu pare odia als gossos així que Kurt és l’excusa perfecta que busca la Katrin. A partir d’aquest moment en Kurt, Max i Katrin entrecreuaran les seves vides en aquesta comèdia escrita per Daniel Glattauer. […]

Comments are closed.