El científic i escriptor Salvador Macip, presenta El Joc de Déu.

Definir en Salvador Macip és una tasca complicada. Científic, escriptor, blogger, músic ocasional…
En qualsevol cas coneixent una mica la seva biografia i després d’entrevistar-lo, un treu la conclusió i crec que encertada, que en Salvador Macip fa el que li agrada i gaudeix de tot plegat.

En Salvador Macip és actualment un científic força reconegut. Doctor en medicina per la Universitat de Barcelona, durant 9 anys va realitzar investigacions sobre el càncer a l’hospital Mount Sinaí de Nova york. Actualment dirigeix el seu propi laboratori del departament de bioquimica de Leicester al Regne Unit.
També destaca per la seva vessant com a escriptor i ha publicat novel·les com Mugrons de titani i El rei del món, llibres infantils i també llibres de divulgació com Immortals, sans i perfectes i Les grans epidèmies modernes.
La seva darrera novel·la porta per títol El joc de Déu (Bromera). Es tracta d’una parodia sobre el món científic que arrenca en el moment que se sap de l’existència d’un experiment a través del qual un científic té la capacitat de destruir la Terra prement un botó.
L’illa dels llibres ha entrevistat a Salvador Macip arran de la publicació d’aquesta novel·la. En aquesta entrevista, Macip també parla de la seva vessant científica i de la seva activitat com a blogger.

 

2 COMENTARIS

  1. […] aposta per noves lectures i nous horitzons. Darrerament, Salvador Macip ha publicat la novel·la El joc de Déu, una història divertida on demostra la seva capacitat imaginativa alhora de crear històries. Es […]

Comments are closed.