Els 10 articles més llegits del mes de juliol a L’illa dels llibres.

Les votacions i les recomanacions del llibre de l’estiu, el més vist del mes de juliol

1-Vota el llibre de l’estiu 2012:    De les 15 lectures que L’illa dels llibres et recomana per aquest estiu vota les 5  que més t’agradin. Les votacions es podran fer fins el dia 26 d’agost!

2Les 15 recomanacions de l’estiu: L’illa dels llibres us ofereix 15 recomanacions literàries per aquest estiu. Només has de triar el lloc i el moment per assaborir-les.   15 lectures imprescindibles.

3Cinc anys de LaButxaca. L’estiu del 2007 el Grup 62 va llançar al mercat un nou segell editorial, labutxaca amb l’objectiu d’oferir una bona oferta de llibres de butxaca en català. Cinc anys després la bona acollida per part dels lectors ha fet que labutxaca compti amb un catàleg format per més de 900 títols. Amb aquestes xifres labutxaca és una editorial consolidada en el panorama literari català.

4III edició del Concurs fotogràfic de l’estiu.  Aquest estiu L’illa dels llibres convoca  la III edició del Concurs Fotogràfic d’Estiu.  Busquem fotos originals on el llibre sigui protagonista.
La fotografia guanyadora rebrà  una entrada doble per visitar l’Aquarium de Barcelona i  una samarreta exclusiva de L’illa dels llibres. La segona i tercera fotografia rebran  una entrada doble per visitar l’Aquarium.


5-Entrevista Albert Sánchez Piñol. L’illa dels llibres ha entrevistat durant el mes de juliol a l’escriptor  a Albert  Sánchez Piñol  per oferir-vos  un avançament de la novel·la ‘Victus’ que es publicarà a la tardor.

6-Cinquanta ombres d’en Grey, la novel·la erótica convertida en bestseller. La trilogia Cinquanta ombres d’en Greyha obtingut un important èxit comercial des de la seva publicació.
L’escriptora E L James ha demostrat que una novel•la amb forta càrrega eròtica pot arribar a convertir-se en un bestseller amb xifres que ja superen els 15 milions d’exemplars venuts.
La revista The time ja ha anomenat E L James com una de les 100 persones més influents de l’any.

7-Els secrets del gintònic. Ara Llibres i Vador Lladó publiquen un llibre sobre la història del gintònic. Aprofitant el boom del gintònic  i també per descobrir-ne alguns secrets, l’editorial Ara Llibres publica Els secrets del gintònic, on Vador Lladó ens descobreix la història de la beguda a més de proposar-nos alguna que altre recepta per fer a  casa o assaborir un bon gintònic  en els locals  especialitzats

8El talent de Jordi Nopca. El periodista i crític literari del diari Ara, Jordi Nopca debuta com a escriptor amb ‘El talent’ (Labreu edicions), una novel·la plena de referències literàries amb petites dosis d’humor i aventura.

9-Orsai de Jordi de Manuel. De Manuel ha deixat momentàniament la novel•la negra per oferir-nos un recull de relats relacionats amb el món del futbol.

10-La samarreta  de L’illa dels llibres.  Si ets un nàufrag i visites L’illa dels llibres, aquest estiu vesteix-te amb la samarreta exclusiva de L’illa dels llibres. Demana la teva samarreta a: Info@illadelsllibres.com