El sonido de la vida d’Alex George.

La música és el fil conductor de la novel·la El sonido de la vida.

Alex George, ret un homenatge  a la música del segle XX  a més de narrar  els fets més destacats del segle a ritme de rock, òpera, swing i jazz.

Una parella alemanya formada per Frederick i Jette decideixen fugir de Hannover(Alemanya) després de quedar-se embarassada i de la desaprovació de la seva mare.

La parella decideix marxar al nou món buscant noves oportunitats  i salpen amb el primer vaixell amb l’intenció d’anar a Nova York, però el destí els porta a Nova Orleans.

Frederick i Jette acabarà instal·lant-se en una petita ciutat de Missouri, on  començarà  la gran història d’amor i supervivència de quatre generacions d’una mateixa família.

La música acompanyarà a la parella en tot moment. De fet,  Jette es va enamorar de Frederick  quan el va  escoltar cantant  “Che gelida Manina”;  un ària de la Bohème de Puccini.
El sonido de la vida  comença a la ciutat alemanya de Hanover, l’any 1904 però després  ens descobrirà els fets que han marcat el segle XX amb la I i II Guerra Mundial, entre d’altres moments històrics.

El sonido de la vida (Maeva) és la cuarta novel·la de l’escriptor Alex George.